Kategorier

Æg med rejer

Påskemorgen

200 g frosne rejer
1 dåse (420 g) tykke grønne aspargessnitter
8 spsk piskefløde
4 store æg
salt
hakket persille
smør

Lad rejerne tø op og dryppe af. Smør fire små ovnfaste skåle med et tykt lag smør. Fordel rejer og asparges i skålene og hæld fløden over. Slå et æg ud over hver portion og drys hviden let med salt. Sæt skålene i en varm ovn ved 200 grader og lad dem stå, til hviden er stiv. Drys med hakket persille og server straks.

Kilde: Mine 100 bedste opskrifter fra jul til påske af Mona Giersing. Lademanns lommekogebøger

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>