Kategorier

YOGHURTMOUSSE

Der anvendes : Til 4 personer

175 gram friske eller dybfrosne, optøede jordbær
100 gram sukker
1 ½ dl. yoghurt naturel
2 æggehvider

Pynt :
Flødeskum

Fremgangsmåde :
1 : Findel bærrene med en elpisker eller i blenderen. Tilsæt sukker og yoghurt og pisk det sammen. Sæt det i fryseren, til det er jævnt, ca. 1-2 timer. Rør af og til i det.

2 : Pisk æggehviderne stive. Vend dem i frugtmassen. Sæt den i fryseren igen 1-2 timer før servering. Der røres i den af og til. Den skal være blød og sjappet ved serveringen.

Denne Yoghurtmousse er hurtig og nem at lave. Den er frisk i smagen og en fin dessert på en varm sommerdag. Yoghurtmoussen kan også laves med hindbær, solbær eller anden frugt.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.