Kategorier

Vildtsuppe med kastanjer og hareboller

6 personer forret

vildtfond
vildtsuppeboller
30 g smør
½ dl sherryeddike
½ dl tør sherry
250 g kastanjer (klargjort afskallet vægt + 12 ekstra)
salt
peber
hakket persille

Rids kastanjerne og bag dem ca. 15 minutter i bunden af ovnen ved 225 grader til skallerne åbner sig og den brune hinde slipper kastanjen. Lad dem køle lidt af og tag så kastanjerne ud af deres “skal”. Tag kastanjerne fra, og skær ud i mindre stykker.

Kog sherry og sherryeddike ind til det halve. Hæld suppen på, kom kastanjerne i og kog til de er møre. Blend så suppen. Smag til med salt, peber og smør. Garner suppen med Vildtsuppeboller, kastanjestykker og hakket persille.

Kilde: Meyers Køkken

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>