Kategorier

Torskecocotter

300-400 g frisk torskerogn
1 dl piskefløde
saft af ½ citron
salt og peber
4 små folieforme
olivenolie
krydderurtedressing:
½ liter tykmælk, yoghurt naturel eller creme fraiche
saft og skal af ½ citron

6 spsk krydderurter, f.eks. dild, persille og purløg
salt og peber

brød

Åben torskebukserne med en kniv, vend torskerognæggene ud i en skål og pisk til alle hinder slipper.
Puré rognen gennem en sigte.
Bland rognen med fløde og citron og smag til med salt og peber.
Pensl fire portionsforme med olie og fyld dem med torskerognen.
Dæk med folie og bag torskerognen i vandbad ved 200º i ca. 15 min, til rognen har sat sig.
Afkøl torskecocotterne.
Til krydderurtedressingen røres tykmælk med citronsaft, reven citronskal og hakkede krydderurter. Smag til med salt og peber.
Vend torskecocotterne ud og server dem med krydderurtedressing.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>