Kategorier

Svedskesoufflé

Ingredienser:
200 gr bløde stenfri svedsker
16 smuttede mandler
4 æggehvider
1 dl sukker

Fremgangsmåde :
Hak svedsker og mandler.
Pisk hviderne til hårdt skum. Tilsæt sukker lidt efter lidt, fortsæt med at piske til massen er tyk og stiv.
Vend de hakkede svedsker og mandler i hviderne med i dejskraber.
Smør en souffléform eller fire portionsforme. Hæld dejen i formen.
Bag souffléen i ovnen ved 175 gr ca 30 minutter.

Server souffléen straks med koldt flødeskum og hakkede mandler.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>