Kategorier

Svampefarseret lammerulle

Hovedret, Lammekød – Personer: 6

1 kg udbenet lammebryst
salt og peber

Fyld:
1 løg
1 dåse kantareller, ca 200g
smør eller margarine
1 bundt hakket persille
2 dl bouilion eller vand
evt. Maizena til jævning

Kødet gnides med salt og peber. Løget hakkes. Lagen sies fra svampene og gemmes. Svampene skæres i små stykker. Løg og svampe svitses i lidt fedtstof til løgene er klare, og det afkøles. Løg, svampe og persille fordeles over kødet, der rulles sammen og snøres. Lammerullen brunes godt på alle sider i en gryde. Der spædes med bouilion og svampelage, og stegen braiseres under låg og ved svag varme i ca. 1.1/4 time, til kødet er mørt. Dryppes af og til med skyen. Kødet tages op, og skyen koges evt. ind, inden den jævnes med lidt maizena udrørt i lidt koldt vand.

Tilberedningstid: Ca. 2 timer.

Kilde: Michael Aggerholm, 22 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.