Kategorier

Stegte rødspætterfileter med citronskiver og stuvede grønne bønner

4 rødspættefileter
salt
1 æg
1 dl rasp
75 g margarine
400 ggrønne bønner (frost)
50 g smør
50 g mel
6 dl mælk
2 dl vand fra bønnerne

Tilbehør:
nykogte kartofler
citronskiver

Drys rødspættefileterne med salt og lad dem trække hermed i 10 minutter. Pisk ægget sammen med en gaffel. Vend hver filet i æg og så i rasp. Brun dem i den meget varme margarine og vend dem straks. Lad dem få 4 minutter, efter de er vendt. De optøede bønner koges i 4 dl letsaltet vand i 5 minutter. Bag smør og mel sammen, spæd med mælken og lad det koge igennem, inden de 2 dl vand fra bønnerne kommes i. Vend bønnerne i stuvningen og smag til med salt. Server de nystegte fileter sammen med bønner, kartofler og citronskiver.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.