Kategorier

Squashhorn

Ingredienser
90  g  Havregryn
4  dl  Vand 
50  g  Gær
2  dl  Lunken vand
2  t  Sukker
1 1/2  t  Salt
1  spskf  Olie
200  g  Groftreven squash 
30  g  Hørfrø
300  g  Grahamsmel 
500  g  Hvedemel     

Fremgangsmåde
Havregryn og vand koges til grød og afkøles.
Gæren opløses i lunkent vand.
De øvrige ingredienser tilsættes -
hold lidt af hvedemelet tilbage.
Dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted -
tildækket – i ca 45 min.
Dejen slås ned og deles i tre portioner.
Hver portion rulles ud til en rund plade
(ca 30 cm i diameter). Deles i 8 trekanter,
der rulles fra den brede ende.
Efterhæver i ca 15 min. Kan pensles med sammenpisket æg,
surmælksprodukt eller kaffe.
Bages ved 200 grader i 15-20 min.

VARIATION: Gulerod eller selleri kan
anvendes i stedet for squash.
Hornene er lidt kompakte og svampede pga. havregryn og squash.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.