Kategorier

Pølsegifler

Ingredienser
1  dl  Lunkent vand
25  g  Gær 
75  g  Smør eller margarine
7 1/2  dl  Hvedemel (450 g) 
1  dl  Ymer
1   Æg 
Æg til pensling     

FYLD
8 Wienerpølser
Sød sennep  

Fremgangsmåde
Vand og gær røres sammen.
Fedstoffet smuldres i melet.
Vand, ymer, æg og salt tilsættes,
og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted i ca. 30 minutter.

Dejen slås ned og deles i to.
Udrulles i to cirkler, som hver deles i 8 trekanter.

½ tsk. sennep og ½ pølse
lægges på hver trekant,
som rulles sammen fra den brede
ende mod spidsen. Stilles på en
plade med bagepapir med spidsen nedad.

Efterhæver ca. 10 minutter og
pensles med æg. Bages i en 200°
varm ovn i 20-25 minutter.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.