Kategorier

Spansk klipfisk

Fisk 4 personer

500 g klipfisk
8 kartofler
3 løg
1 dl tomatpuré
1 dl olivenolie
evt. kvart chili
evt. cayennepeber
6 tomater
Evt. Salt

Klipfisken udvandes i et døgn – skift vand et par gange

Skær klipfisken i strimler som pommes frites. Skær løg og kartofler i skiver. Læg skiftevis lag af fisk, kartofler og løg i en kasserolle. Hæld tomatpuré ved og drys med en anelse cayennepeber. Pas på, at ingen chilifrø kommer med i gryden – fjern chilien før serveringen. Hæld 4 dl vand og olie ved og kog en halv times tid ved svag varme. Skær tomaterne i kvarter og læg dem ved. Lad gryden koge yderligere ti – tolv minutter. Servér rygende varm med baguette/flüte til. Den portugiseske hvidvin – Vino Verde er selvskreven.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>