Kategorier

Spansk kartoffelomelet

Æggeretter 4 personer

1 rosmarinkvist
4 kartofler
1 æg
4 spsk olivenolie
4 æg
salt – friskkværnet peber

Hak rosmarinen fint. Skræl kartoflerne og skær dem og løgene i skiver. Ophed 2 spsk. Olie i en dyb pande og svits rosmarinen. Tilsæt kartoflerne og løgene og svits ved jævn varme. Pisk æggene og tilsæt kartofler og løg. Smag til med salt og peber. Kom 1 spsk. olie på panden og brun omeletten på begge sider ved lav varme. Ryst en gang imellem, så den ikke sætter sig på panden.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>