Kategorier

Sneglekage med kanel

20 g gær
1½ dl lunken mælk
1 æg
25 g smør
1 knsp. salt
250 g mel

Remonce:
75 g smør
75 g sukker
1½ tsk stødt kanel

Drys:
10 usmuttede mandler

Smuldr gæren i en skål. Hæld mælken over og rør, til gæren er opløst. Bland æg, smør og salt i og ælt melet i lidt efter lidt. Slå dejen godt og lad den hæve med et tyndt viskestykke over i ca. 25 min. Rør smørret sammen med sukker og kanel. Slå dejen sammen og rul den ud til et rektangulært stykke på 40 * 18 cm. Bred remoncen over, drys halvdelen af mandlerne over og rul sammen til en roulade. Skær den i stykker på ca. 3 cm tykkelse og læg dem i en springform, 23 cm i diameter, side om side, så formen bliver fyldt. Drys med resten af mandlerne. Bag sneglekagen på næstnederst rille ved 200° i 12 – 15 min (eller længere) og køl den af på en bagerist. Server kagen nybagt.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.