Kategorier

Små krydderoste

5 dl ymer
2 dl cremefraiche (18%)
salt

Smag:
kunste hvidløg
purløg eller dild
kommen
peber fra kværn

Ymer og cremefraiche varmes op til 50 grader og hældes i et kaffefilter, hvor vallen skal stå og dryppe fra et par timer. Osten smages til med salt og og deles i to portioner. Den ene portion blandes med hvidløg, purløg og peber. Den anden portion blandes med kommen. Osten formes til kugler med hænderne eller preses sammen i en skål. Osten kan også tilsættes mange andre ting f.eks. valnødder, dild, løg og radiser. Osten skal stå koldt.

Kilde: Hüttemeiers Madmagasin

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>