Kategorier

Radiseterrine med agurk

4-6 personer

200 g radiser
200 g agurk
200 g frisk gedeost
100 g kvark
2 spsk mælk
purløg
citron
salt, peber

Skær radiserne i tynde strimler. Skær agurken i tynde strimler og drys den let med salt. Lad agurkerne trække 30 min. og lad dem derefter dryppe af i en sigte. Pres dem lidt mod sigten. Rør gedeosten lind med mælkeprodukterne. Vend de afdryppede agurker og radiserne i ostemassen. Bland det hele sammen, smag til med salt, peber og citron. Hæld blandingen i en form eller skål. Stil på køl et par timer.

Serveres gerne med salat eller smurt på brød

Kilde: Meyers Køkken

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>