Kategorier

Skinkekager

4 personer

200 g kartofler
250 g kogt skinke
½ bundt purløg
5 æg
1 dl mel
salt
peber
reven muskatnød
persille

Skræl og kog kartoflerne. Mos dem. Skær fedtkanten af skinken og skær den i terninger. hak purløgen fint. Rør æg, skinke og purløg i kartoffelmosen. Rør mel og krydderier i. Bag skinkekagerne i smurte linseforme i en varm ovn ved 200 C ca. 20 min. Tag skinkekagerne ud af formene.

Servering: Varme, pyntet med persille og med en blandet salat til. Evt. kan de drysses med reven ost inden bagningen.

Kilde: Thomas Broch

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>