Kategorier

Roulade

4 æg
200 g sukker
50 g mel
50 g kartoffelmel
1½ tsk bagepulver

dulle
flormelis
5-6 spsk hindbærmarmelade

Æg og sukker piskes tyk. Heri sigtes mel og bagepulver og dejen røres forsigtigt sammen med en ske.
Sølvpapir 22×44 cm. med 3-4 cm. høje kanter, venter i bradepande. Papiret klemmes sammen i hjørnerne og smøres med blødt dulle.
Dejen fordeles heri.
Bages nederst ved 225º.i 10-12 min.
Dejen skal være gyldenbrun på overfladen.
Parat har man et stort stykkes papir, der er drysset flormelis på.
Med et snuptag, tages i de to hjørner på langsiden og rouladen vendes ud på sukkerpapiret.
Sølvpapiret trækkes af.
Kagen damper af og marmelade smøres ud over det hele, lidt fra kanten.
Rulles sammen på langsiden.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.