8 revelsben
salt og peber
½ dl honning
2 spsk appelsinsaft
¼ tsk st. nelliker
¼ tsk st. ingefær
1 spsk sojasauce
¾ tsk salt
peber
150 g rødkål i strimler
1 rød peber i strimler
1 gul peber strimler
1 spsk olivenolie
1 spsk balsamico-eddike
salt og peber
Hæld lidt koldt vand i bradepanden og læg revelsbenene på risten. Drys med salt og peber og sættes i den kolde ovn. 1 ¼ time ved 180º. Pisk marinaden, pensl kødet med marinaden, vend skiverne og pensl den anden side. i ovnen i 30-40 min. til kødet er godt mørt og let slipper benene.
Svits grønsagerne i olie nogle min. Hæld balsamico ved og lad det dampe væk. Smag til med salt og peber.
Servér evt. bagte kartofler med syrnet fløde rørt med krydderurter.