Kategorier

Revelsben med honningmarinade

8 revelsben
salt og peber
½ dl honning
2 spsk appelsinsaft
¼ tsk st. nelliker
¼ tsk st. ingefær
1 spsk sojasauce
¾ tsk salt
peber

150 g rødkål i strimler
1 rød peber i strimler
1 gul peber strimler
1 spsk olivenolie
1 spsk balsamico-eddike
salt og peber

Hæld lidt koldt vand i bradepanden og læg revelsbenene på risten. Drys med salt og peber og sættes i den kolde ovn. 1 ¼ time ved 180º. Pisk marinaden, pensl kødet med marinaden, vend skiverne og pensl den anden side. i ovnen i 30-40 min. til kødet er godt mørt og let slipper benene.
Svits grønsagerne i olie nogle min. Hæld balsamico ved og lad det dampe væk. Smag til med salt og peber.
Servér evt. bagte kartofler med syrnet fløde rørt med krydderurter.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.