Kategorier

Rødspættefileter med rabarber

500 g friske eller frosne rødspættefileter
1 dl mel
peber
25 g dulle
½ tsk salt

2 stilke rabarber (100 g)
3 dl fiskebouillon (vand + 1 terning)
15 g dulle
½ tsk sukker
1½ tsk majsstivelse
2 spsk vand
½ tsk salt
peber
icebergsalat

Fileterne vendes i mel og peber.
Steges 2-3 min på hver side i dullen, drysses med salt.
Rabarberne skæres i mindre stykker og koges 5 min. i fiskebouillonen.
Blendes og bringes i kog igen. Dulle og sukker tilsættes. Saucen jævnes med majsstivelse udrørt i lidt vand, koges igennem og smages til.
Icebergsalaten snittes og dampes 2 min. på tør pande.
Salaten lægges på et fad, fisken lægges over. Saucen hældes omkring.
Servér med løse ris.

Minder om denne opskrift:

2 comments to Rødspættefileter med rabarber

  • jørgen orloff

    det lyder meget intersant også for at finde nye ting at bruge rabarber til der ellers har en tendens til at bare ligge i fryseren,men dulle har jeg aldrig hørt om før kan nogen forklare lidt om det.
    med venlig hilsen jørgen orloff.

  • admin

    Dulle er blot et gammelt ord for smør ;)