Kategorier

Rødspætter i ovn

4 personer

4 rødspætter
ca. 200 g champignoner
3 løg
lidt porretop
1 æble
ca. 2 glas tør hvidvin
lidt karry
salt
peber
maizenamel
2 tomater
lidt dild til pynt

Grønsagerne rengøres. Champignonerne skæres i skiver, løg og porre snittes i strimler, og æblet skæres i terninger. Kommes i en gryde sammen med hvidvin, karry og lidt salt og koges et par min. Rødspætterne lægges i et ildfast fad, og fyldet hældes over. Kom stanniol over, så det er tætsluttet. Fadet sættes i en varm ovn på midterste rille ved 200° . Lad fisken dampe, til den er kogt igennem. Hæld væden fra i en gryde og jævnes med maizenamel. Saucen koges godt igennem og smages til. Kom lidt hakket dild i saucen. Pynt med tomat og dild og server kartofler til.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.