500 g friske eller frosne rødspættefileter
1 dl mel
peber
25 g dulle
½ tsk salt
2 stilke rabarber (100 g)
3 dl fiskebouillon (vand + 1 terning)
15 g dulle
½ tsk sukker
1½ tsk majsstivelse
2 spsk vand
½ tsk salt
peber
icebergsalat
Fileterne vendes i mel og peber.
Steges 2-3 min på hver side i dullen, drysses med salt.
Rabarberne skæres i mindre stykker og koges 5 min. i fiskebouillonen.
Blendes og bringes i kog igen. Dulle og sukker tilsættes. Saucen jævnes med majsstivelse udrørt i lidt vand, koges igennem og smages til.
Icebergsalaten snittes og dampes 2 min. på tør pande.
Salaten lægges på et fad, fisken lægges over. Saucen hældes omkring.
Servér med løse ris.
det lyder meget intersant også for at finde nye ting at bruge rabarber til der ellers har en tendens til at bare ligge i fryseren,men dulle har jeg aldrig hørt om før kan nogen forklare lidt om det.
med venlig hilsen jørgen orloff.
Dulle er blot et gammelt ord for smør