Kategorier

Pitabrød med lam

Hovedret, Mikrobølge – Personer: 4

350 g Lammekød skåret i 24 tern
3 spsk Myntesauce
2 tsk Citronsaft
Salt & peber
4 Pitabrød, delt på tværs
2 spsk Mayonnaise
2 tsk Fransk Dijonsennep
16 Skiver salatagurk
1 lille Salathoved i strimler
1 lille Løg, skåret i skiver og delt

Sæt lammekødsterningerne på 8 coctailpinde og anbring dem på et fad. Bland myntesaucen med citronsaft og krydderier. Pensl lammekødet med marinaden på alle sider og mariner i 30 min. Pensl resten af marinaden over lammekødet og kog i 2 min på højste effekt. Kog vidre i 7-8 min på middel effekt. Vend kødet efter 4 min Læf pitabrødene på 2 lag fedtsugende papir. Rør mayonaise og sennep godt sammen. Tag lammekødet ud af ovnen og dæk løst med folie. Varm pitabrødene i 50-60 sek. på middel effekt. Åbn pitabrødenes lommer og smør dem med mayonnaise-sennep-blandingen. Fordel agurk, tomat, salat og løg i lommerne og anbring 2 cocktailpinde med lammekød i hver lomme.

Kilde: Christian Phillip, 30 Jan 94

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.