Kategorier

PINA COLADA SURPRISE

Der anvendes :
2 hele ananas
ananasjuice
Malibu rom
kokosmel
sukker
knust is

Fremgangsmåde :
Toppen skæres af ananaserne og de udhules med en kniv. Frugtkødet blendes med kokosmel, Malibu Rom, ananasjuice og sukker efter smag. Frugtkød og kokosmel sies fra. En god portion isterninger hamres i mindre stykker med en kødhammer og blendes med sukker til en hvid, grødet konsistens. Malibu-blandingen blendes kort med isen.

Servering : De udhulede ananas stilles på en lille gratinskål el lign. fyldt med lidt is. Blandingen fyldes i ananaserne, der hver pyntes med en drinksparasol og to sugerør. En sikker isbryder…!

Variation : Ananas, kokosmel, Malibu Rom, ananasjuice og sukker kan blendes med vaniljeis og serveres til dessert i de udhulede ananasskaller, der flækkes på langs. Pynt med chokoladesovs og chokoladekringler.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>