Kategorier

Pina Colada Surprise

4 personer

2 hele ananas
ananasjuice
Malibu rom
kokosmel
sukker
knust is

Toppen skæres af ananaserne og de udhules med en kniv. Frugtkødet blendes med kokosmel, Malibu Rom, ananasjuice og sukker efter smag. Frugtkød og kokosmel sies fra (kan blendes med vanilleis og serveres til dessert i de udhulede ananasskaller, der flækkes på langs. Pynt med chokoladesovs og chokoladekringler). En god portion isterninger hamres i mindre stykker med en kødhammer og blendes med sukker til en hvid, grødet konsistens. (jo bedre isterningerne er knust inden de kommer i blenderen, jo mindre belastes den…!) Malibu-blandingen blendes kort med isen.

Servering: De udhulede ananas stilles på en lille gratinskål el lign. fyldt med lidt is. Blandingen fyldes i ananaserne, der hver pyntes med en drinksparasol og to sugerør. En sikker isbryder…!

Kilde: Tina Haslev

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.