Kategorier

Pastagratin med skinke

Pasta, gratin, skinke 4 personer

300 g pastarør (penne) eller skruer
6 porrer
2 fed hvidløg
3 dl cremefraiche 38%
300 g kogt skinke i strimler
100 g reven Gruyere-ost
Smørklatter
Salt og peber

Kog pastaen i vand med salt og lad den dryppe af. Rens porrerne, flæk dem (ikke helt igennem) og skær dem i 5 cm lange stykker. Kog porrerne i lidt vand. Bland cremefraiche med porrer og tilsæt hvidløg, salt og peber. Vend pasta og skinkestrimler i sammen med ost. Smør et ovnfast fad og kom blandingen heri. Læg smørklatter på toppen og sæt fadet i ovnen ved 250°, til overfladen er gylden, ca. 15 minutter.

Server med brød og en tomatsalat med basilikum.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>