Kategorier

Pasta med skinke og champignons

Hovedretter, Svinekød, Pasta – Personer: 4

250 g Fettucine
2 Løg
250 g Champignons
250 g Skinke
150 g Frosne ærter
25 g Smør
1 spsk Mel
2 ½ dl Fløde
Salt og peber
Persille

Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisningen på pakken og lad den dryppe af i en sigte. Smelt smørret i en gryde, tilsæt fintsnittet løg og champignons, skåret i kvarte eller skiver. Lad det småsnurre et øjeblik uden at tage farve. Drys med salt, peber og mel og tag gryden af varmen, mens fløden tilsættes under omrøring. Sæt gryden over varmen igen og lad det koge igennem. Tilsæt ærter og skinke, skåret i terninger. Lad retten varme igennem og smag til. Hæld pastaen i en skål, og hæld skinkeblandingen over. Drys med hakket persille og servér.

Kilde: Stine Hansen, 20 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>