Kategorier

Ovnstegt roastbeef med krydderurter

4-6 personer

ca. 1 kg roastbeef (okseinderlår)
1 bundt finthakket persille
½ dl finhakket frisk estragon
2 fed presset hvidløg
1 spsk olie
1 tsk salt
peber

Persille, estragon, hvidløg, olie, salt og peber røres sammen. Roastbeefen lægges i en lille bradepande og urteblandingen smøres på. Kødet brunes ved 225 °C i 15 min. Steger videre ved 160 °C i 20-25 min. Roastbeefen trækker under aluminiumsfolie i 15 min. før den skæres i tynde skiver.

Servering: F.eks. med hasselback kartofler og italiensk brød.

Kilde: SuperBrugsen Reklameavis – Thomas Broch

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>