Kategorier

Okserulle Sicillian

Oksekød, Hovedret – Personer: 4

200 g Oksekød
50 g Fersk Spæk
2 Spsk Mel
1 Æg
2 Spsk Mælk
Salt
4 Store Kartofler el Pulver
Peber
Margarine

Oksekød og spæk køres 2 gange gennem Kødhakkeren, og røres godt sammen med mel, æg, mælk og Kryderier. Kartoffelmosen tilberedes. Et stykke pergamentpapir fugtes, og farsen bredes ud over papiret, og kartoffelmosen bredes ud over. De to lag rulles sammen som en roulade ved hjælp af papiret. En lille bradepande smøres med margarine, og farsrullen lægges herpå, og strøs med lidt mel, margarine kommes på i små klatter. Stilles i ovnen ved 200 grader i ca 50 min. Skyen fra okserullen tilsat en klat margarine serveres til. Okserullen skæres i skiver og anrettes på et fad pyntet med stegte løg og tomater.

Kilde: Henrik Nielsen, 13 Jul 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.