Der anvendes :
50 g smør
50 g florsukker
1 spsk piskefløde
50 g fintmalende hasselnødder
½ spsk hvedemel
Fremgangsmåde :
Tegn 8 cirkler med en diameter på ca. 11 cm på to stykker bagepapir. Læg dem på bageplader.
Bland nødder og øvrige ingredienser sammen i en gryde. Bring blandingen i kog ved jævn varme og under omrøring. Lad blandingen koge op og lad den så køle lidt af.
Smør 1 spiseske dej ud i hver af cirklerne.
Bag en plade med nøddekurvedej ad gangen midt i ovnen. Nøddekurvene skal bage indtil de er gyldne.
Stil pladen på en bagerist og lad dem køle af i 1-2 minutter.
Læg de bløde kager med undersiden nedad over omvendte glas med en diameter på ca 6 cm.
Tryk forsigtigt kagerne ind mod glassene og lad dem køle helt af. Løft forsigtigt de kolde nøddekurve af glassene.
Server nøddekurvene med is og friske jordbær.