Kategorier

Moschari stifado

Græsk, kalv, hovedret 6 personer

1½ kg kalvekød
1 kg små løg
1 tekop olivenolie
1 tekop eddike
3 modne tomater
Rosmarin
1 laurbærblad
2 fed hvidløg
Salt
Peberkorn

Rens og tør bøf-stykkerne. Varm olien op i en gryde og brun kødet ved jævn varme. Tilsæt løg og sautér ca. 5 minutter. Tilsæt eddike, tomaterne (fine tern), hvidløg, rosmarin, salt, peber, laurbærblad og en smule vand. Lad ragouten koge i ca. 2 timer.

Serveres varm!

Kilde: Martin Koch Villefrance, 8/5-96.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>