Kategorier

Mortens-kylling med æbler og svesker

2 – 3 personer

1 stor kylling
2 – 3 æbler
15 svesker
smør
salt
1 bouillonterning
2 dl vand
1 dl kaffefløde

Sovs:
2 dl piskefløde
kulør
lidt jævning

Serveres med:
brunede kartofler
evt. rødkål
evt. surt og sødt

Den rensede kylling fyldes med æblesnitter og svesker og med kødnåle. Brunes i smør i en gryde, og kom evt. resteæbler og svesker med i gryden sammen med vand bouillonterning, salt og kaffefløde. Under låg småsteger kyllingen i 40 minutter, til den er mør. Tages op, og i stegeskyen tilsættes fløde og kulør, og sovsen jævnes og smages til. Serveres med små brunede kartofler, gerne rødkål, sødt og surt, og hertil måske et glas rødvin.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.