Kategorier

Mørbrad stegt som vildt

Mørbrad, hovedret, vildt 4 personer

1 stor mørbrad uden hinde
3 skiver røget flæsk eller Bacon
Smør
3 dl kaffefløde
2 dl piskefløde
Kinesisk soya
2 spsk ribsgelé
Salt og peber
Kartofler

Det røgede flæsk eller bacon skæres i terninger og brunes sammen med mørbraden i smør. Derefter tilsættes kaffefløde, ribsgel‚ og kinesisk soya. Mørbraden vendes af og til, og steges videre i ca. 20 minutter. Mørbraden tages op og i panden laves sovsen med piskefløde og lidt mere ribsgel‚. Sovsen tilsættes kulør og kinesisk soya. Skal sovsen være tyk skal den jævnes. Kødet skæres på skrå i skiver og anrettes på et fad.

Kilde: Hüttemeiers Madmagasin, 20. Feb. 96.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.