Til 8 personer
Dej:
300 g marcipan
3 æg
Fyld:
4 blade husblas
3 æg
1 dl floursukker
1½ lime
2 dl cremefraiche 18%
Riv marcipanen på råkostjernes grove side og den sammen med æggene. Hæld dejen i en tærteform med løsbund, ca. 23 cm i diameter. Bages ved 175 grader i ca. 30 min. Er formen ikke helt tæt, kan der lægges et stykke alu-folie under, så sikrer man sig at dejen ikke løber ud i ovnen. Lad kagen afkøle. Læg husblasen i koldt vand. Del æggene og rør blommerne med sukker. Skyl lime-frugten, riv skallen og pres saften af. Pisk hvider og fløde hver for sig. Vrid husblasen op smelt den i limesaften og hæld det i under omrøring i æggemassen. Tilsæt limeskal og crèmefraîche. Vend den piskede fløde i og derefter hviderne. Hældes i formen og stilles koldt i ca. 3 timer. Serveres med skiver af kiwi og purede hindbær.