Kategorier

Lammeragout med timian

Hovedret, Lammekød, Gryderet – Personer: 4

300 g stegt lammekød
smør til stegning
2 spsk hvedemel
2 dl bouilion
2 dl fløde
1 pk dybfrosne ærter (300g)
salt og peber
1/4 tsk smuldret timian
2 spsk fintklippet persille

Skær kødet i små terninger og svits det et par min. i lidt fedtstof. Drys melet over og bland det med kødet. Spæd med bouilion og derefter med fløden. Lad det koge nogle min. Drys ærterne i, det er unødvendigt at tø dem op først. Tilsæt krydderier og smag til med salt og peber. Drys med persille og server med kogte kartofler eller løse ris.

Tips: Som stegt lammekød kan evt. bruges rester fra dagen i forvejen..

Tilberedningstid: Ca. 20 min.

Kilde: Michael Aggerholm, 22 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>