Kategorier

Kalkunfrikadeller med Feta

3-4 personer

Kalkunkød smager ikke altid af ret meget, men lavet på denne måde kommer der virkelig smag i det, og så er det jo’ stadig lavet med kød, der er meget fedt-fattig!!

500 g hakket kalkun
1 stort finthakket løg
2-3 fintrevne gulerødder
6-10 soltørrede tomater i små stykker
1 bdt. hakket persille
10-15 feta-terninger
2 små æg eller 1 stort
ca. 1 dl mælk
ca. 2 dl hvedemel, rasp
salt og hvidløgspeber

Rør alle ingredienserne undtagen fetaosten og persille sammen i en skål til en ret lind fars. Sæt den tildækket i køleskab 1 time.
Mos fetaosten med en gaffel, og vend den i farsen sammen med hakket persille.
Bland lidt mel og rasp med salt og peber i en dyb tallerken. Form farsen med hænder dyppet i mel, og tril dem i raspblandingen. De er stadig bløde, men de skal nok holde sammen.
Sæt dem på panden, og brun dem gyldne i smør. Dæmp varmen og steg ca. 4 minutter på hver side.
Servering: Tilbehøret kan være grøntsager, salat, pasta og/eller kartofler.

Kilde: Jette Svendsen

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.