Kategorier

Kærnemælkssuppe med æg

(4 pers.)

Kærnemælkssuppen kan også laves uden æg. Fremgangsmåden er den samme. Denne kærnemælkssuppe erisær velegnet til småbørn, til hvem der ikke anbefales æg dagligt.

20 g maizena eller hvedemel
1 liter kærnemælk
30-40 g sukker
1 æg
1 dl rosiner
1/4 tsk revet citronskal

Melet røres ud i 1/3 af kærnemælken. Sukker og æg tilsættes og jævningen bringes i kog under stadigpiskning. Resten af kærnemælken og rosiner tilsættes. Bringes i kog under piskning, og koger igennem et par minutter. Smages til med citronskal og evt. lidt mere sukker, hvis man ønsker det.

Kilde: Mortens Opskriftsamling

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>