Kategorier

Kødsovs/tomatsovs

Sovs, hovedretter, pasta 4 personer

2 dåser flåede luxsus tomater
2 fed hvidløg
2 løg
1 okseboullionterning
1 glas champignoner
600 g hakket oksekød
Lidt fløde
Paprika, peber, salt, oregano, basilikum, (krydderimix.)

Løg hakkes, og svitses/brunes sammen med champignoner og kød i bunden af en gryde. Boullion terningen røres ud i en dl varmt vand. De flåedetomater og vandet med den udrørte boullionterning puttes i gryden. Hvidløg pilles og presses, og kommes i gryden sammen med kryderierne. Tilsidst hældes lidt piskefløde i sovsen (1/8 l). Sovsen bringes i kog og skal simre i et par minutter.

Serveres sammen med salat til pasta/ris.

(Kan også anvendes som sovs til koteletter i fad, og hvis champignoner udelades, som kødsovs til lasagna)

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.