Kategorier

Juletærte

4 æg
170 g sukker
60 g mel
50 g kartoffelmel
1½ tsk bagepulver

1 ds abrikoser (hakkes eller blendes uden saft)
2 dl piskefløde
100 g blød nougat

3-4 dl piskefløde
sølvkugler
pyntegelé

En bradepande 20×30 cm smøres og drysses med rasp.
Pisk æg og sukker hvidt og luftigt. Bland mel, kartoffelmel og bagepulver og rør det i æggemassen. Hældes i bradepanden og bages nederst i ovnen i ca. 15 min. ved 200º.
Tag kagen ud og lad den afkøle.. del kagen i 2 bunde, del derefter bundene diagonalt. Læg abrikos ud på bunden. Pisk fløden og rør nougat i. Bred det over abrikoserne. Læg overdelen på og dekorer med sølvkugler og pyntegelé.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>