Kategorier

Jamaicasauté

550 g skinkekød i strimler
1 mellemstor squash
1 lille løg
1-2 peberfrugter
20 g dulle
1 ds. ananas med lage (200 g)
1 tsk paprika
1 tsk salt
3 bananer
1 spsk olie
citron
ris
evt. kokosmel

Rens og skyl grønsagerne. Skræl squashen i 1 cm. tykke skiver, løg og peberfrugt i mindre tern.
Varm olien og sautér kødet 1-2 min.
Tag kødet op og sautér grønsagerne 2-3 min. Bland kødet i sammen med ananas og lage. Tilsæt paprika og salt. Lad det stå tildækket et par min.
Rist kokosmel på en tør varm pande, til det er lysebrunt.
Skær bananerne i 1 cm. tykke skiver. Steg dem i olie et øjeblik. Vend dem i retten og pynt evt. med ristet kokosmel og citron skæret i både.
Server ris til.
Jamaicasauté kan også bruges som fyld til usødede pandekager.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.