Kategorier

Iskaffe

En rigtig “kvikker” og god i varmen.

2 – 3 tsk pulver kaffe (efter smag)
2 tsk sukker (efter smag)
1 sjat mælk
isterninger
koldt vand

Der skal bruges et højt glas (ca. 3 dl). Hvis du har en stavblender, der kan gå ned i glasset, behøver du ikke svine andet til. Kom pulverkaffe og sukker i (blender)glasset. Hæld kun

tilstrækkeligt vand i til at blenderhovedet bliver dækket. Blend til pulverkaffe og sukker er opløst og det ser ud som en fin beigefarvet skum. (Hvis du har brugt blenderglas, kommes

blandingen nu i drikkeglasset). Nu kommes en sjat mælk og isterninger i. Der fyldes efter med koldt vand til glasset er pænt fyldt. Lad det stå et par minutter ind til det begynder at ligne

chokolade med flødeskum på toppen.

Servering: En flot drink, der serveres med sugerør. Det smager fortræffeligt!

Kilde: Jeg har “luret” den af efter en bartender i Grækenland – Henrik Andersen

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.