Kategorier

Hyrdefad

(6 personer)

2 spsk dulle
2 kyllingbryster i tern
180 ml hk. løg
250 ml finthk. champignoner
675 g hk. svinekød
60 ml hvidvin
180 ml oksekødsbouillon
½ tsk salt
½ tsk peber
1 drys timian
1 spsk persille
2 spsk kartoffelmel
60 ml hønsekødsbouillon
2 knuste tarteletter

Brun kyllingeternene i dullen, tilsæt løg, champignoner og svinekød og steg 10-15 min. Tilsæt vin og oksekødsbouillon. Smag til med salt og peber og kog i 2.3 min.
Opløs kartoffelmelet i hønsekødsbouillonen og hæld det over kyllingeblandingen. Bland grundigt og kog til saucen bliver tyk. Afkøl.
Forvarm ovnen til 175º.
Fordel ½ af tateletkrummerne i en 23 cm. springform. Hæld kyllingeblandinge heri og sæk med resten af krummerne.
Bag 30-40 min. og servér straks.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.