Kategorier

Honningglaserede spareribs

Main dish, Meats, Mikrobølge – Personer: 1

350 g Kødfulde spreribs 7,5cm lng
2 spsk Klar honning
1 spsk Soyasauce
1 spsk Tomatpure
½ tsk Sennepspulver
2 tsk Hvidvinseddike
1 spsk Engelsk sauce
1 tsk Sesamolie
50 g Kinakål
50 g Bønnespirer
1/4 Lille grøn peber i skiver
1 Knsp kinesisk bl. krydderi

Læg kødet i et fad. Bland honninh, soyasauce, tomatpure, sennepspulver, soyasauce, eddike og engelsksauce. Hæld blandingen over kødet og vend dem flere gange, så alt kød dækkes. Dæk fadet til og lad kødet marinere i ½ time. Sæt kødfadet i mikrobølgeovnen og kog uden låg i 4 min på højste effekt. Vend kødstykkerne og køg i 10 min på middel effekt og derefter 8-10 min. på høj effekt, til skyen er kogt ind og spareribstykkerne er glasserede. Vend kødstykkerne 3-4 gange under kogningen. Bland en skål sesamolie, bønnespirer peberfrugter med kinesisk blandingskrydderi, 5 krydderier. Kog i 2-3 min på højste effekt, indtil grøntsagerne er møre men ikke overkogte. Rør 2 gange under kogningen. Læg de kogte grønsager på et opvarmet fad, læg de galserede ovenpå og server

Kilde: Christian Phillip, 30 Jan 94

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.