Kategorier

Hofdessert

Deserter 4 personer
 
2 dl piskefløde
1 tsk vanillesukker
2 bananer
1 dåse mandainer,eller anden frugt eller bær
12 marengstoppe

Chokoladesovs:
3/4 dl kakao
3/4 dl sukker
3/4 dl vand

Pisk fløden og smag den til med vanillesukker. Skær bananerne eller evt. Anden frugt i skiver.lad mandarinerne dryppe af. Kom indgredienserne til chokoladesovsen op i en lille gryde og lad det koge op under oprøring.lad den koge yderligere et par minutter.den skal være tyk,blank og gladt. Anret flødeskum,frugt eller bær og marengs på et fad. Kom noget af chokoladesovsen mellem lagene,gerne i mønster. Servers straks.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>