Kategorier

Frijoles con crema, bønnedip

Mexicansk 8 personer

4 tomater, faste, modne
10 korianderstilke, friske
½ løg
2 chilipebre, grønne
1 citron eller lime
½ tsk salt
½ tsk peber, friskkværnet
2 tsk olie
275 g frijoles refritos
50 g cheddarost
50 g flødeost
1½ dl fløde

Hak tomaterne, koriander, løg og chilipebre fint. Pres saften af citron/lime – frugten. Bland ovenstående, tilsæt salt og peber og stil det til side. Varm olien op på en pande, kom de stegte bønner på panden og varm dem op under omrøring i 2 min. for kraftig varme, til de bobler. Tag panden af blusset og rør de 2 slags ost i. Bliv ved med at røre til osten er smeltet. Så røres tomatblandingen i sammen med fløden og blandingen afkøles til stuetemperatur inden den serveres.

Kilde: Lars Olesen

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.