Hovedret – Personer: 4
½ kg Hakket flæske- og kalvekød
50 g Kogte, mosede kartofler
1 md Zittauerløg
1 ½ ts Groft salt
Friskkværnet peber
½ ts Gult sennepspulver
1 Æg
1 dl Mælk
3 tb Syltede paprika
25 g Smør
Pynt:
Tomater
hakket persille
Tilbehør:
Kartofler og grøn salat med flødedressing
Flødedressing:
1 ½ dl Piskefløde
1 ½ tb Citronsaft
1 ts Sukker
Bagetid 40-50 min. ved 200°. Rør det hakkede kød med kartofler, revet løg, krydderier, æg og mælk. Læg halvdelen af farsen i et smurt, ovnfast fad. Fordel herover hakkede paprika og dæk dem med resten af farsen. Hæld smeltet smør over. Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen.
Flødedressing: Pisk fløde, citronsaft og sukker sammen til dressingen er jævn.