Kategorier

Crepes med appelsin

4 personer

4 tynde pandekager (crepes)
4 appelsiner
1 dl appelsinlikør
1 spsk revet appelsinskal

Appelsinerne skrælles med en kniv, så den inderste hinde også skæres af. Derefter skæres de i meget fine stykker. Fyld appelsin på halvdelen af pandekagen, og luk den sammen til en kvart. Pandekagerne anrettes på et ovnfast fad, og halvdelen af likøren hældes over sammen med den revne appelsinskal. Desserten sættes i forvarmet ovn ved 220 grader i et par minutter. Tilsæt den sidste likør, sæt ild til, og servér retten.

Kilde: Restaurant Colosseum, Århus

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>