Kategorier

Cote de boeuf med karsesauce

Hovedret, oksekød 4 personer

4 x Cote de boeuf
Salt og peber
15 g smør eller margarine
1 dl vand
3 spsk cremefraiche
1 fed presset hvidløg
3 håndfulde klippet
Havekarse eller brøndkarse
Citronbåde
Cherrytomater

Tilbehør:
Kartofler, salat, flütes

Bøfferne krympes på tør pande, krydres med salt og peber og steger 1-2 min på hver side i fedtstoffet. Bøfferne tages af panden, vand og cremefraiche tilsættes og koger igennem. Salt, peber og hvidløg tilsættes sammen med det meste af karsen. Bøfferne lægges ned i saucen og varmes igennem på begge sider. Resten af karsen drysses over kødet.

Serveres med citronbåde og halverede cherrytomater.

Tilberedningstid: 15 min heraf arbejdstid: 15 min

Energi pr. pers: 2190 kilojoule (524 kcal)

Energifordeling: Protein 20% – 26 g kulhydrat 39% – 51 g fedt 40% – 23 g

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.