Kategorier

CHOKOLADETRØFFEL KUGLER

Der anvendes : Til ca. 60 kugler
3 dl. piskefløde
50 gram usaltet smør
600 gram mørk chokolade
fintreven skal af 1 usprøjtet appelsin
2 spsk. appelsinlikør
½ dl. kakaopulver

Fremgangsmåde :
1 : Kog fløden og smør i en tykbundet gryde, og afkøl den til ca. 35 grader. Bræk chokoladen i små stykker og smelt den heri over meget svag varme. Smag til med appelsinskal og likør og stil det til afkøling i køleskabet i mindst 1 time.

2 : Form små kugler og rul dem i kakao. Stil dem koldt til de skal serveres.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>