Kategorier

Chokoladebidder med nødder

Dej:
150 g smør
225 g sukker
2 æg
75 g mel
1 ½ tsk vanillesukker
40 g hasselnødder

Glasur:
200 g flormelis
½ dl spilkogende vand

Pynt:
40 g hasselnødder

Smør og sukker røres let og luftigt, og æggene røres i ét ad gangen. Bland mel, kakao og vanillesukker med de hakkede nødder og rør det godt rundt i dejen. Smør en lille bradepande (15*20 cm)og bred dejen ud heri. Bag kagen på næstnederste rille ved 175 grader i ca 25 min. Lad kagen køle lidt af inden den tages ud af formen for at afkøle på en bagerist. Skær kagen i passende stykker og overtræk den med glasuren. Pynt med hakkede nødder.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>