Kategorier

Chilidip med grønsager

Forret, Vegetarmad – Personer: 4

1 Grøn peberfrugt
1 Rød peberfrugt
3 Stilke bladselleri
8 Store champignoner

Dipsauce:
1 Bæger Kvark 5%
9/16 dl Yoghurt naturel
½ tb Vineddike
1 Presset hvidløgsfed
1 tb Hakket rødløg
4 tb Mild chilisauce
2 tb Hakket persille

Skyl peberfrugterne, bladselleri og champignoner. Fjern kernerne fra peberfrugterne og skær dem i skiver. Skær bladsellerien i stave og champignonerne i skiver. Opbevar de findelte grøsager i plastpose i køleskabet til de skal serveres.

Dipsauce: Bland kvark og yoghurt i en skål. Tilsæt vineddike, hvidløg og rødløg. Bland chilisauce og persille heri, og rør omhyggeligt. Lad dipsaucen stå tildækket i køleskabet i ca. 1 time, så den får tid til at trække. Hæld dipsaucen op i en serveringsskål, stil den midt på et fad, og anret grønsagerne pænt omkring.

Tips: Man kan variere grønsagerne til dipsaucen og istedet bruge agurkeskiver, gulerodsstave og blamkålsbuketter.

Tilberedningstid: Ca. 10 min. + Ca. 1 time i køleskabet.

Kilde: Michael Aggerholm, 17 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.