Kategorier

Butterdejspakker

Frokostret, Butterdej – Personer: 4

4 plader frossen butterdej
3 hårdkogte æg
2 spsk klippet dild
2 spsk klippet purløg
½ dl creme fraiche
100 g flødeost
1 tsk karry
½ tsk salt
1 æg til pensling

Tø butterdejspladerne. Rul hver plade ud til en størrelse på ca. 25*20 cm og del dem i 2. Rør flødeosten blød med creme fraiche. Tilsæt karry, salt og krydderurterne. Hak æggene meget fint og bland dem i. Fordel fyldet på de 8 plader. Fold dejen til en trekant omkring fyldet og tryk kanterne sammen med en gaffel. Pakkerne pensles med æg, bages ved 200° i ca. 15-20 min. Pakkerne er velegnede til forret eller natmad – evt. sammen med en tomatsalat.

Kilde: Andre Dewald, 14 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.